Ραδιοσυχνότητες

Εξαιρετικά αποτελέσματα που μπορείτε να αγγίξετε με τα χέρια σας!

Μονοπολική & Διπολική ραδιοσυχνότητα, για εξαιρετικά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας

Ξεχάστε τις συσκευές ραδιοσυχνότητας με τις οποίες εργαζόσασταν πάντα: από σήμερα με το Rinnova Plus μπορείτε τελικά να έχετε την πιο ισχυρή και αποτελεσματική μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα που έχετε ποτέ στη διάθεσή σας.

Η ιδέα της δουλειάς μας είναι η ίδια όπως πάντα: δημιουργούμε εξοπλισμό για μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς που είναι ισχυρές και λειτουργικές δίνοντάς σας τη βεβαιότητα των αποτελεσμάτων του υψηλότερου επιπέδου και σταθερών με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό κάναμε και με το Rinnova Plus.

Η ραδιοσυχνότητα Rinnova Plus είναι απλώς το πιο προηγμένο σύστημα κλασματικών εκπομπών σε μια επαναστατική τεχνολογία για τη θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο και το σώμα.

Είναι η πιο αποτελεσματική τεχνολογία, διότι σας επιτρέπει να συνδυάσετε διαφορετικούς τρόπους θεραπείας σε μία μόνο συσκευή: μονοπολική για τη θεραπεία στο βάθος του δέρματος με 2 διαφορετικές συχνότητες και διπολική για άμεσο αποτέλεσμα ανύψωσης.

Πως λειτουργεί η ραδιοσυχνότητα Rinnova Plus;

Η ραδιοσυχνότητα Rinnova Plus από την ITS Group χρησιμοποιεί την αρχή της χωρητικής και / ή αντίστασης μεταφοράς ενέργειας σε βιολογικό ιστό: αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που προκαλείται σε συγκεκριμένες συχνότητες προκαλούν ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας. Αυτή η βαθιά και ομοιόμορφη θερμαντική δράση παράγει ένα ανυψωτικό αποτέλεσμα λόγω της συστολής των κολλαγόνων, ενισχύοντας ταυτόχρονα τους ινοβλάστες να παράγουν νέες.

 

Η Fractional κεφαλή από τον Όμιλο ITS εκπέμπει 6 εκατομμύρια εκκενώσεις ενέργειας ανά δευτερόλεπτο διακεκομμένα σε μια μήτρα μικρών κουκκίδων. Η θερμοκρασία αυξάνεται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στους 59-63˚C, προκαλώντας την πλήρη μετουσίωση των κολλαγόνων που θα αντικατασταθούν από νέο κολλαγόνο.

 

Εξαιρετική Τεχνολογία

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ραδιοσυχνότητα εξοπλισμένη με ηλεκτρόδια που θερμαίνονται υπερβολικά, σαν σίδερο;

 

Σε άλλες συσκευές αυτό συμβαίνει συχνά… και ο λόγος είναι πολύ απλός. Η ενέργεια δεν μεταφέρεται σωστά, ως εκ τούτου «πέφτει» αναπόφευκτα στον χειροκίνητο ανιχνευτή που θέτει σε κίνδυνο την αισθητική θεραπεία, με κακά αποτελέσματα από άποψη αποτελεσματικότητας και άνεσης. Το Rinnova Plus Frax, λόγω της τέλειας συνέργειας μεταξύ εξειδικευμένου προγραμματισμένου υλικού και λογισμικού, δημιουργεί σύνθετη αντίσταση εξόδου που είναι απολύτως παρόμοια με αυτή του δέρματος, διασφαλίζοντας τη μέγιστη μεταφορά ενέργειας μόνο στην περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί και με τη μέγιστη ασφάλεια.

 

Μόνο με το Rinnova Plus Frax μπορείτε να επιταχύνετε και να δώσετε ισχύ όπως δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, διασφαλίζοντας στους πελάτες σας αποκλειστικές θεραπείες, εξαιρετικά υψηλή απόδοση και μέγιστη άνεση.

Τεχνολογία Fractional η επανάσταση που αναζητούσατε

Μία καινούρια λαβή με τεχνολογία εκπομπής fractional : έχουμε σχεδιάσει μία νέα λαβή που κάνει το Rinnova Plus Frax πολύ περισσότερο από μια απλή ραδιοσυχνότητα, επαναπροσδιορίζοντας πλήρως την έννοια της διαθερμίας. Το αποτέλεσμα είναι η αναδιοργάνωση της επιφάνειας και των βαθιών ινών και η πλήρης ανακλαστικοποίηση του δέρματος για πλήρη επαναπροσδιορισμό του οβάλ του προσώπου και μια γενική βελτίωση της συμπαγής επιδερμίδας.

Μια μοναδική τεχνολογία και ένας άπειρος αριθμός επιλογών για τέλειο αποτέλεσμα

Μονοπολικό, διπολικό, fractional: με τις διαφορετικές διαστάσεις τους, τα ηλεκτρόδια Rinnova Plus Frax είναι τα εργαλεία που χρειάζεστε για μέγιστη ακρίβεια. Διατίθεται με έξι μονοπολικά ηλεκτρόδια, των 30, 40, 50, 60, 70 και 80 χιλιοστών, + 1 άκρη για τη θεραπεία της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια, καθώς και 1 διπολιήό λαβή για άμεση ανύψωση. Επιπλέον, για το χειρισμό fractional, έχετε 3 εναλλάξιμες κεφαλές με περιοχές 12 × 12 mm, 20 × 20 mm, 45 × 45 mm.

Γιατί ραδιοσυχνότητα Rinnova Plus

  • Ασφάλεια για τον χειριστή: καλά μονωμένες λαβές για την προστασία της υγείας όσων εκτελούν τη θεραπεία.
  • Μονοπολικά ηλεκτρόδια για κάθε περιοχή του σώματος : 8 διαφορετικά μεγέθη ηλεκτροδίων για βαθιά δερματική θεραπεία και 2 διαφορετικές συχνότητες για το πρόσωπο και το σώμα.
  • Μια ασφαλής επένδυση: μια εξαιρετική συσκευή, που εγγυάται μακροπρόθεσμα οφέλη, μπορεί να είναι άμεσα δική σας.
  • Ένα επιπλέον πλεονέκτημα χάρη στην τεχνολογία fractional, για τη μεγιστοποίηση της θεραπείας
  • Άμεση σύσφιξη χάρη της διπολικής λειτουργίας.
  • Ικανοποιημένοι πελάτες!

 

Αποτελέσματα

  • Ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες
  • Πιο συμπαγές δέρμα
  • Βελτίωση της μετατραυματικής υφής του δέρματος (ακμή, ουλές, ραγάδες)
  • Μεγαλύτερη ροή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στον ιστό

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter