Αποστείρωση αέρα

Είναι μία εγκεκριμένη συσκευή από το Βέλγιο.

Στο Airflow UVC Sterilizer το ειδικό σύστημα ροής που διαθέτει με αεροδυναμική περιστροφή είναι ένα τέλειο σύστημα μίας πλήρους αποστείρωσης αέρα με τη διαδικασία του Photoionization.

Με τη συσκευή αυτή εξασφαλίζουμε :

  1. Ότι ο χρόνος έκθεσης του αέρα στην UVC ακτινοβολία είναι μεγάλος
  2. Η ένταση της ακτινοβολίας είναι αρκετή

Στο Airflow UVC sterilizer υπάρχουν δύο ξεχωριστοί θάλαμοι αποστείρωσης UVC (254,7nm/184,7nm).

Οι θάλαμοι είναι κατασκευασμένοι με ειδικά πατενταρισμένη εκπομπή θερμικής πόλωσης εγκλεισμένοι σε SLS glass.Χάρη στην πολύ καλή ροή αέρα που διαθέτει η διάρκεια ζωής της λάμπας μπορεί να είναι μέχρι και 10.000 ώρες λειτουργίας. Σχεδόν το διπλάσιο από τις υπόλοιπες λάμπες.Τι είναι το Photoionization;

Ο φωτοϊονισμός (Photoionization) είναι μία ολοκληρωμένη λύση που λειτουργεί στην αρχή της UVC ακτινοβολίας με την τεχνολογία της τριπλής επικάλυψης (tri-coating).

Ως μία εφεδρική ασφαλής συσκευή αποστείρωσης, αποκαθιστά πλήρως όλα τα μειονεκτήματα της φυσικής έκθεσης στη UVC ακτινοβολία.

Ο φωτοϊονισμός προσφέρει μία πλήρη αποστείρωση του αέρα του χώρου. Δημιουργεί συνεχώς εκατομμύρια μόρια με ισχυρές οξειδωτικές ιδιότητες.Σε αντίθεση με τη απλή UVC αποστείρωση, ο φωτοϊονισμός είναι πιο επιθετικός στο να προκαλέσει άμεση αντίδραση με τα αερομεταφερόμενα σωματίδια, ώστε να σκοτώσει ή να εξουδετερώσει τις επικίνδυνες ουσίες.Είναι ιδανικό για χώρους υποδοχής, χώρους εργασίας, νοσοκομεία κλπ.

Με το ισχυρότερο σύστημα εισροής αέρα της αγοράς 85m3/h σχεδόν 100 φορές περισσότερο από την απλή αποστείρωση με UVC.

Καλύπτει 25-50m2.

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter