ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΣΜΑ

Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα δημιουργείται παίρνοντας ποσότητα αίματος από τον ασθενή και τοποθετώντας το σε μία συσκευή φυγοκέντρησης, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των αιμοπεταλίων μέσα στο δείγμα. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει σε πολύτιμα συστατικά του αίματος και του πλάσματος να εισχωρήσουν, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν διαθέσιμα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η διαδικασία είναι σημαντική καθώς τα δείγματα πρωτεΐνης, τα οποία πλέον είναι εμπλουτισμένα, περιέχουν παράγοντες στήριξης του καταλυτικού ιστού, όπως παράγοντες ανάπτυξης και κυτοκίνες. Οι εμπλουτισμένες αυτές πρωτεΐνες θα προσφέρουν ιδιότητες αναδόμησης και αναζωογόνησης που είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους ασθενείς με δερματολογικά θέματα που χρήζουν θεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το bioginix.com

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ BIOGINIX CELL

Τα πλούσια αιμοπετάλια λειτουργούν ως φυσική δεξαμενή για τους παράγοντες ανάπτυξης που είναι απαραίτητοι για την αναδόμηση του κατεστραμμένου ιστού. Με δεδομένο το μεγάλο εύρος και τη φυσική ποικιλότητα που διαθέτει, η θεραπεία BIOGINIX Cell μπορεί να βελτιώσει ποικίλα δερματικά θέματα, όπως βαθιές ρυτίδες, σημάδια ακμής και βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία, όπως επίσης και να προσφέρει βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια. Η θεραπεία Bioginix Cell βοηθά το πρόσωπο και ανακτήσει τον όγκο του στη ρινοχειλική περιοχή, βελτιώνει την μικροαγγείωση και διορθώνει τη ροδόχρου ακμή. Τέλος, οι παράγοντες ανάπτυξης που προκύπτουν από τα αιμοπετάλια ενεργοποιούν την αναδόμηση αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ενεργοποιώντας την ανάπτυξη των μαλλιών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ BIOGINIX STEM CELL

Η θεραπεία BIOGINIX Stem Cell ενθαρρύνει το δέρμα να παράγει κολλαγόνο και προσφέρει επιπλέον παράγοντες ανάπτυξης και αναδόμησης. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι πιο σφιχτό δέρμα και με νεανική όψη. Μετά από πολλαπλές συνεδρίες έχουμε δει ποικίλα αποτελέσματα όπως εμφανώς νεανικότερη όψη. Άλλο πλεονέκτημα της θεραπείας είναι η μείωση της απώλειας μαλλιών.

Η πλήρης διαδικασία αναδόμησης του κολλαγόνου διαρκεί τρεις έως έξι μήνες. Το διάστημα διαφέρει ανάμεσα στους ασθενείς αλλά έχοντας μελετήσει πολλά περιστατικά, ένα υψηλό ποσοστό ασθενών παρουσιάζει σημαντική διαφορά μόνο μέσα σε λίγες ημέρες από την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας και συνεχίζουν να βλέπουν σταδιακή βελτίωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ BIOGINIX

Οι εγχύσεις με PRP BIOGINIX προετοιμάζονται χρησιμοποιώντας χαμηλή ποσότητα από το αίμα του ασθενούς, το οποίο λαμβάνεται με όλα τα απαραίτητα αντισηπτικά μέτρα και τεχνικές. Μετά τη συσκευή φυγοκέντρησης, τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια εισέρχονται στον ιστό απελευθερώνοντας παράγοντες ανάπτυξης, οι οποίοι αυξάνουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων αναδόμησης. Η θεραπεία διαρκεί περίπου τριάντα με σαράντα πέντε λεπτά ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιοχές θεραπείας. Μπορεί να εφαρμοστεί κάποιος παράγοντας μουδιάσματος προκειμένου να μην υπάρχει αίσθηση πόνου. Προτείνουμε να πραγματοποιούνται επαναληπτικές θεραπείες για να διατηρηθούν τα συνολικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται ανάμεσα σε τρείς έως έξι με διαλείμματα όχι μικρότερα των τεσσάρων εβδομάδων. Μόλις ο ασθενής ολοκληρώσει το σύνολο των προτεινόμενων συνεδριών, τότε προτείνουμε να πραγματοποιούνται συνεδρίες συντήρησης με διαλείμματα έξι έως δώδεκα μήνες ανάμεσά τους. Ο χρόνος των διαλειμμάτων εξαρτάται από την γνώμη του ειδικού που θα λάβει υπόψη την ηλικία του ασθενούς, την κατάσταση του δέρματος καθώς επίσης και διάφορα δερματικά θέματα που έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ BIOGINIX

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει τη θεραπεία BIOGINIX Cell. Είναι αυτόλογο, μη ανοσογόνο και ωστόσο δεν υπάρχουν μελέτες που να πιστοποιούν ότι υπάρχουν παρενέργειες σχετικές με αυτή τη θεραπεία. Η θεραπεία περιέχει συγκέντρωση σε αιμοπετάλια πλούσια σε πρωτεΐνες. Η συγκέντρωση των αιμοπεταλίων και η συγκέντρωση των παραγόντων ανάπτυξης μπορεί να είναι πέντε έως δέκα φορές πιο μεγάλη απ΄ ότι στο αίμα χωρίς θεραπεία. Τα φιαλίδια έχουν περιστραφεί στο μηχάνημα της φυγοκέντρησης σε όχι λιγότερο από 1.500 περιστροφές ανά λεπτό για πέντε λεπτά. Η φυγοκέντρηση επιτρέπει στο αίμα να χωριστεί σε στρώματα, στο ανώτερο στρώμα βρίσκονται τα PRP και στο κατώτερο θα βρίσκονται τα υπολείμματα των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Χρησιμοποιώντας ένα σωλήνα 12ml, μπορείτε να έχετε σαράντα πέντε τοις εκατό αύξηση σε σχέση με μικρότερο σωλήνα. Το BIOGINIX είναι ένα kit σχεδιασμένο για γρήγορο και αποτελεσματικό διαχωρισμό και προετοιμασία σε υψηλά συγκεντρωμένα αιμοπετάλια, χρησιμοποιώντας την ελάχιστη ποσότητα πλάσματος από τον ασθενή. Το Χλωριούχο Ασβέστιο (CaCl2) είναι ενεργοποιητής των PRP. Μία μονάδα ανά mL CaCl2 προστίθεται στο PRP και πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός πέντε λεπτών. Σε συνδυασμό, Χλωριούχο Ασβέστιο + PRP προσφέρουν συνεχή ροή παραγόντων ανάπτυξης στους αδύναμους ιστούς και τα τριχοθυλάκια για πολλούς μήνες. Αυτό υποδηλώνει το γεγονός ότι ο αριθμός PRP ενός εκατομμυρίου αιμοπεταλίων ανά mL είναι ο ιδανικός για τη θεραπευτική PRP θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το bioginix.com

BIOGINIX ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η θεραπεία BIOGINIX Cell είναι μία εξαιρετικά φυσικά, μοντέρνα μέθοδος για ποιοτική αναδόμηση των μαλλιών. Είναι μία ασφαλής μη χειρουργική διαδικασία με σημαντικά αποτελέσματα. Είναι ενέσιμη θεραπεία που χρησιμοποιεί το πλάσμα του ασθενούς το οποίο περιέχει ενεργούς παράγοντες ανάπτυξης των μαλλιών. Αυτοί οι παράγοντες ανάπτυξης μπορούν να βοηθήσουν την ανάπτυξη των μαλλιών ή τουλάχιστον να επιβραδύνουν την απώλεια μαλλιών. Το BIOGINIX είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες. Το αποτέλεσμα είναι πιο πυκνά και υγιή μαλλιά.

Ο αριθμός των συνεδριών θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των μαλλιών του ασθενούς και θα χρειαστεί να συζητηθεί με κάποιον επαγγελματία γιατρό κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής συνάντησης. Σε γενικές γραμμές, ο αριθμός των συνεδριών θα είναι τέσσερις έως έξι με διάλειμμα τεσσάρων εβδομάδων. Θα δείτε σημαντική ανάπτυξη των μαλλιών στους έξι περίπου μήνες και μετά, ανάλογα με τους παράγοντες και την αιτία της απώλεια μαλλιών. Συνολικά, η ικανοποίηση των ασθενών ήταν υψηλή με βαθμολογία επτά στα δέκα. Οι ασθενείς σκέφτονται σοβαρά να επαναλάβουν τις συνεδρίες με διαλείμματα έξι έως δώδεκα μηνών προκειμένου να διατηρήσουν την πρόοδο της αναδόμησης των μαλλιών τους.

BIOGINIX – ΣΗΜΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Ρυτίδες στο πρόσωπο
 • Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια
 • Λαιμός
 • Στήθος και ντεκολτέ
 • Ρυτίδες στα χέρια
 • Σημάδια ακμής
 • Ραγάδες
 • Θεραπεία μετά το laser και ενυδάτωση
 • Απώλεια μαλλιών

 

BIOGINIX PRP KIT – ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

2τεμάχια PRP σωλήνες 12ml

 • CLASS IIB.
 • Αποστειρωμένα. Μη πυρογενή.
 • 2 χρόνια διάρκεια ζωής εάν δεν ανοιχτεί.
 • Γυάλινοι σωλήνες.
 • Ξεχωριστή συσκευασία.
 • Κάθε σωλήνας:
  ένα πολυεστερικό διαχωριστικό gel για τα κύτταρα 1.2ml + ένα υγρό αντιπηκτικό Κιτρικό Νάτριο

Αξεσουάρ για την αιμοληψία

 • 2τεμάχια: Σύριγγες (αποστειρωμένες) 5ml.
 • 2 τεμάχια: Σύριγγες (αποστειρωμένες) 3ml.
 • 2 τεμάχια: Vacutainer υποδοχή σωλήνα (μη αποστειρωμένο, διάφανο, χωρίς λάτεξ).
 • 4 τεμάχια: Βελόνες για αιμοληψία (αποστειρωμένες) –30g x 1/2 (0.3x13mm).
 • 2 τεμάχια: Βελόνες παρακέντησης (αποστειρωμένες, μη τοξικές, μη πυρογενείς) -22g (0.7x75mm).
 • 1 τεμάχιο: Απορροφητικό υλικό (8.0 cm x0 cm).
 • 1 τεμάχιο: Αιμοστατικός επίδεσμος (χωρίς λάτεξ, συνθετικό λάστιχο).
 • 2 αμπούλες: Ενεργοποιητής Calcium Chloride Dermaqual – 2x 1ml/0,033 fl.oz

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

 1. Por YC, Shi L, Samuel M, Song C, Yeow VK (2009). “Χρήση των στεγανωτικών υλικών στα: μία μετα-ανάλυση”. Aesthetic Plastic Surgery. 33 (3): 336–9. PMID 19089492. doi:10.1007/s00266-008-9280-1.
 2. Foster TE, Puskas BL, Mandelbaum BR, Gerhardt MB, Rodeo SA (2009). “Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια: από τη βασική επιστήμη στις κλινικές εφαρμογές”. Am J Sports Med. 37 (11): 2259–72. PMID 19875361. doi:10.1177/0363546509349921.
 3. Frautschi, RS; Hashem, AM; Halasa, B; Cakmakoglu, C; Zins, JE (1 March 2017). “Αποδείξεις για την κλινική αποτελεσματικότητα του Πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια στην Αισθητική χειρουργική: Μία συστηματική θεώρηση.”. Aesthetic surgery journal. 37 (3): 353–362. PMID 28207031.
 4. Eppley BL, Pietzak WS, Blanton M. Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια: Ανασκόπηση της βιολογίας και των εφαρμογών στην πλαστική χειρουργική. Plast Reconstr Surg. 2006;118:147–59e.
 5. Valente Duarte de Sousa, Isabel Cristina; Tosti, Antonella (May 2013). “Νέα φάρμακα για την ανδρογενητική αλωπεκία”. Expert Opinion on Investigational Drugs. 22 (5): 573–589. ISSN 1744-7658. PMID 23550739. doi:10.1517/13543784.2013.78474.
 6. Pietro Gentile, Simone Garcovich, Alessandra Bielli, Maria Giovanna Scioli, Augusto Orlandi, Valerio Cervelli (2015). “Το αποτέλεσμα του Πλάσματος πλούσιο σε αιμοπετάλια στην εκ νέου ανάπτυξη μαλλιών: Μία τυχαία δοκιμή ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο” (PDF). STEM CELLS TRANSLATIONAL MEDICINE.
 7. Frautschi, RS; Hashem, AM; Halasa, B; Cakmakoglu, C; Zins, JE (1 March 2017). ” Αποδείξεις για την κλινική αποτελεσματικότητα του Πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια στην Αισθητική χειρουργική: Μία συστηματική θεώρηση”. Aesthetic surgery journal. 37 (3): 353–362. PMID 28207031.
 8. Li ZJ, Choi HM, Choi DK, Sohn KC, Im M, Seo YJ, et al. Αυτόλογο πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια: Ένα πιθανό θεραπευτικό εργαλείο που προάγει την ανάπτυξη μαλλιών. Dermatol Surg. 2012;38:1040–6.
 9. “Αρχές και Μέθοδοι Προετοιμασίας του Πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια: Ανασκόπηση και θεωρία του συγγραφέα”. Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery – Rachita Dhurat and MS Sukesh.
 10. Sunitha Raja V, Munirathnam Naidu E. Munirathnam Naidu E. Πλούσιο σε αιμοπετάλια ινώδες: Εξέλιξη μίας δεύτερης γενιάς συγκέντρωσης αιμοπεταλίων. Indian J Dent Res. 2008;19:42–6.
 11. Eppley BL, Pietzak WS, Blanton M. Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια: Μία ανασκόπηση της βιολογίας και των εφαρμογών στην πλαστική χειρουργική. Plast Reconstr Surg. 2006;118:147–59e.
PRP Bioginix

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter