Το UVC Hunter είναι το σύστημα αποστείρωσης σε τροχούς που παράγει η Isotech για απολύμανση δωματίων.

Οι λάμπες UVC 6x 55 Watt με διάμετρο T8, με διπλό ακροδέκτη 2 ακίδων είναι εγκατεστημένες στο UVC Hunter. Κάθε λαμπτήρας έχει μέση μικροβιοκτόνο ζώνη UVC 253,7 nm με ακτινοβολία 1,7 watt / m2 σε απόσταση ενός μέτρου. Το σύστημα έχει δυνατότητα απολύμανσης δωματίων και επιφανειών έως 30 m2 σε 15 λεπτά.

Η βάση, κατασκευασμένη από μέταλλο, στηρίζεται σε περιστρεφόμενους τροχούς εξοπλισμένους με φρένο και περιέχει το ηλεκτρονικό μέρος και το τμήμα ασφαλείας (αισθητήρες παρουσίας). Οι 6 λαμπτήρες είναι τοποθετημένοι κατακόρυφα, εναλλακτικά κεκλιμένοι, για να κατευθύνουν καλύτερα την μικροβιοκτόνο ακτινοβολία. Η κεντρική στήλη πίσω από τους λαμπτήρες είναι κατασκευασμένη από ανακλαστικό χάλυβα 430, με εφέ παραβολής για μεγιστοποίηση της ενέργειας.

Το UVC Hunter, όπως όλα τα επιφανειακά συστήματα απολύμανσης, μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε κενά περιβάλλοντα, χωρίς άτομα. Ο χρονοδιακόπτης και η ενεργοποίηση τοποθετούνται στο πάνω μέρος της δομής, όταν ενεργοποιηθεί, επιτρέπει στον χειριστή τον χρόνο (προγραμματιζόμενος) να φύγει από το δωμάτιο, πριν ενεργοποιηθεί. Όταν εκτελείται το UVC Hunter, ένα ειδικό σήμα φωτός, τοποθετημένο στην κεντρική στήλη, προειδοποιεί για τη διαδικασία απολύμανσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε περίπτωση εισόδου ατόμων κατά τη διαδικασία απολύμανσης, το σύστημα ασφαλείας, συνδεδεμένο με τους ανιχνευτές παρουσίας, απενεργοποιεί τον εξοπλισμό. Στο τέλος του κύκλου υγιεινής, το UVC Hunter απενεργοποιείται αυτόματα.

Προτείνουμε να τοποθετήσετε το UVC Hunter σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 4 μέτρα από κάθε περίμετρο τοιχώματος (κατά προτίμηση στο κέντρο του περιβάλλοντος που θέλετε να απολυμάνετε) και να το αφήσετε τουλάχιστον ένα μέτρο μακριά από το πλησιέστερο αντικείμενο (έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η περιοχή της σκιάς).

Το UVC Hunter είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εγκαταστάσεις ανοιχτές στο κοινό που χρειάζονται καθημερινή απολύμανση πολλαπλών δωματίων: ξενοδοχεία, καταστήματα, κέντρα ομορφιάς, ιαματικά λουτρά, πολυκλινικές, αίθουσες νοσοκομείων, γηροκομεία κ.λπ.

6 UVC-C 55 Watt lamps, Ultraviolet energy 210 µW / cm2 at 1 m / Lamp
Ανακλαστικές επιφάνειες (παραβολές) με ενίσχυση μικροβιοκτόνου ισχύος.
Χρονόμετρο με καθυστέρηση έναρξης.
Διακόπτης ασφαλείας που θα ενεργοποιηθεί όταν μπαίνουν άτομα στο δωμάτιο.
Τροχοί χωρίς σήμανση με φρένο για σωστή τοποθέτηση.

Η αποτελεσματικότητα του UVC Hunter για την απολύμανση ενός περιβάλλοντος και ο χρόνος απολύμανσης υπολογίζονται από τον ακόλουθο πίνακα.

H Ισχύς των λαμπτήρων 6X55 Watt που υπολογίζονται από το σημείο στο οποίο τοποθετείται ο UVC Hunter Η απενεργοποίηση του 90% των ιών επιτυγχάνεται με δόση UVC 90 Joules. Για να επιτύχετε αυτήν τη δόση, συνιστάται να τοποθετήσετε τη γωνία UVC σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και χρησιμοποιώντας τους χρόνους που υποδεικνύονται:

Watt/mq /Lamp Μέγιστη απόσταση από το UVC Hunter Δόση σε 10 λεπτά Δόση σε 15 λεπτά Δόση σε 20 λεπτά
σε 2,5 meters = 0,25 2,5 μέτρα 300 450 300
σε 4,5 meters = 0,105 4,5 μέτρα 126 188 252
σε 5,5 meters = 0,06 5,5 μέτρα 69 98 130

UVC Hunter

UVC Hunter

UVC Hunter

UVC Hunter

UVC Hunter

UVC Hunter

Για περιβάλλοντα με μεγαλύτερες διαστάσεις προτείνουμε την εκτέλεση πολλαπλών κύκλων απολύμανσης, ιδανικά χωρίζοντας την περιοχή σε διάφορα μέρη και μετακινώντας το UVC Hunter στο κέντρο του καθενός.

UVC Hunter

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λάμπες UVC 6×55 Watt,

Στήλη στήριξης σε ανακλαστικές επιφάνειες

Εξωτερικό σώμα από ατσάλι 430

Έλεγχος χρονοδιακόπτη με καθυστερημένη εκκίνηση

Κλείσιμο ασφαλείας με 5 αισθητήρες αυτοπροσώπως

Εκτός λειτουργίας –

Τροφοδοσία με ηλεκτρονικό έρμα για λαμπτήρες UVC

Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -10 ° έως + 55 ° C

Διάρκεια ζωής των λαμπτήρων: 9000 ώρες

MADE IN ITALY

Ηλεκτρικά Χαρακτηριστικά

Τάση 230 V ~ ± 10%

Συχνότητα 50 Hz

Κατανάλωση ισχύος Μέγιστο 450 Watt

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter