Diode Laser 755nm, 808nm & 1064nm

Αποτελεσματικό ισχυρό και καινοτόμο πέρα από οτιδήποτε έχετε φανταστεί!

Το Diode Laser 808nm, 755nm & 1064 nm: ακόμα πιο ισχυρό, ασφαλές και αποτελεσματικό

Μόλις έφτασε και όλοι οι επαγγελματίες της αισθητικής ιατρικής το ζητούν ήδη: τελικά μπορείτε και εσείς να έχετε το νέο Stardust Med Diode Laser στην ιατρική σας πρακτική, την πιο προηγμένη συσκευή ή όλες τις θεραπείες αισθητικής ιατρικής για την υπερτροφία και την υπερτρίχωση, ιδιαίτερα προοδευτικά οριστική αποτρίχωση.

Ο πιο αποδοτικός εξοπλισμός λέιζερ ποτέ.

Το νέο Stardust Med περιλαμβάνει μια καινοτόμο τεχνολογία που τελικά καταφέρνει να συνδυάσει την πιο ισχυρή συνεκτική δίοδο εκπομπής λέιζερ με το καινοτόμο σύστημα διπλής ψύξης με χαλκό και χρυσά macrochannels

Με το Stardust Med, οι θεραπείες αποτρίχωσης επιτυγχάνουν παραστάσεις που δεν έχετε ξαναδεί. Έχουμε συνδυάσει σε μια στοίβα διόδων την ισχύ των 808 nm, τις επιδόσεις των Αλεξανδρίτη των 755 nm και την αποτελεσματικότητα των λέιζερ ND Yag 1064 nm. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λύσετε τις πιο περίπλοκες περιπτώσεις αποτρίχωσης.

Πως δουλεύει το νέο Stardust MED?

Με το νέο Stardust Med χρησιμοποιούμε την αρχή της επιλεκτικής συσσωρευμένης φωτοθερμόλυσης, χάρη στην οποία η ενέργεια της δέσμης λέιζερ χτυπά επιλεκτικά μόνο το στοχευμένο τμήμα του ιστού λόγω της διαφορετικής απορρόφησης φωτός σε διαφορετικά μήκη κύματος, σεβόμενος τον χρόνο θερμικής χαλάρωσης (TRT) του δέρματος.

 

Μόλις επιτύχει επιλεκτικά τον στόχο, μόνο η τελευταία τεχνολογία μπορεί να διαδώσει τη σωστή ποσότητα ενέργειας για επαρκή χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, η ακτίνα λέιζερ απορροφάται αποκλειστικά από τον βολβό της τρίχας, ο οποίος έχει υποστεί βλάβη λόγω συνεχούς συσσώρευσης θερμότητας, θέτοντας σε κίνδυνο την ενζυματική ανταλλαγή με τη βλάστηση και την επομένως το κύκλο της τρίχας.

 

Γιατί να διαλέξω Stardust Med Diode Laser;

  • Handprobe που διαρκεί περισσότερο: παρέχεται handprobe για 15 εκατομμύρια βολές, μην το ξανασκεφτείτε!
  • Άνεση και ευκολία: γρήγορες και άνετες θεραπείες επειδή μπορείτε να μεταβάλλετε τη συχνότητα παλμού από 1 έως 10 spot ανά δευτερόλεπτο.
  • Μειωμένο κόστος συντήρησης: δεν χρειάζεται αλλαγή νερού, αλλαγή φίλτρων. σύστημα διήθησης, σύστημα μείωσης μυκήτων.
  • Αυξημένη διάρκεια ζωής της χειρολαβής λόγω καινοτόμου ψύξης σε μακρο κανάλια που αποφεύγουν ανεπιθύμητα θερμικά φαινόμενα
  • Ασφαλές για το δέρμα: μια εξαιρετικά επιλεκτική ακτίνα λέιζερ μαλακή στο δέρμα και διάρκειας παλμού από 10 έως 300 msec.
  • Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα ψύξης, έως -5˚C, του ζαφειριούι σε επαφή με το δέρμα, εγγυόμαστε τη μέγιστη άνεση.

 

Εξαιρετική τεχνολογία στον πυρήνα της συσκευής

Ο πυρήνας της αποκλειστικής τεχνολογίας της Stardust Med είναι ένας υπολογιστής ενσωματωμένος με επεξεργαστή τελευταίας γενιάς που παρακολουθεί συνεχώς όλες τις παραμέτρους λειτουργίας και την εκπομπή της δέσμης λέιζερ από τη δίοδο με εξαιρετική ακρίβεια, προσαρμόζοντάς τις σε πραγματικό χρόνο με βάση συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Ενώ η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία, αναλύει – ένα δισεκατομμύριο φορές το δευτερόλεπτο – παραμέτρους όπως θερμοκρασία, ισχύς, διάρκεια παλμού και τις επεξεργάζεται αμέσως ενώ η θεραπεία εκτελείται, με πλήρη αυτονομία, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε συγκεκριμένο ασθενή.

 

Μια δίοδος που εκπέμπει εξαιρετικά αποδοτικό φως λέιζερ

Το Stardust Med έχει σχεδιαστεί ειδικά με μια καινοτόμο δίοδο, εξοπλισμένη με επίστρωση MPRS (Mirror Polished Recting Surface), η οποία ενισχύει την ανάκαμψη του φωτός λέιζερ και αυξάνει την αποτελεσματικότητα, με την ίδια ισχύ.

Το Stardust Med είναι ένας εξαιρετικός εξοπλισμός που περιβάλλει τόση τεχνολογική καινοτομία, ακόμη και στους μικρότερους χώρους!

 

Ένα Καινοτόμο σύστημα ψύξης

Στο Stardust Med έχουμε εισαγάγει ένα προχωρημένο σύστημα ψύξης καναλιού μακροεντολών (MCC Macro-Channel Cooler) σε συνδυασμό με εναλλάκτες θερμότητας χρυσού και χαλκού για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και της διάρκειας ζωής της συσκευής, χωρίς θερμική ζημιά ή απώλεια ισχύος.

 

LAN access

Για άμεση πρόσβαση. Το Stardust Med είναι εξοπλισμένο με σύνδεση LAN που διατηρεί τη συσκευή συνεχώς σε επαφή με τους ειδικούς τεχνικούς μας, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθούν τις παραμέτρους λειτουργίας και να εκτελούν απομακρυσμένες διαγνώσεις στην κατάσταση λειτουργίας.

 

Αποτελέσματα

  • Σημαντικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία
  • Προοδευτική μόνιμη μείωση τριχοφυϊας έως και 90%
  • Ξανθιά και άσπρη τρίχα μείωση έως και 50%
  • Πρωτόκολλα εφαρμογής αποκλειστικής θεραπείας με διαρκή αποτελέσματα.

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter