ΘΕΩΡΙΑ

Η Φωτοθεραπεία PDT με τεχνολογία LED υιοθετεί υψηλής καθαρότητας και υψηλής έντασης κόκκινο, μπλε και κίτρινο φως για να εκθέσει sτο δέρμα, το οποίο μπορεί να αλλάξει τη δομή του κυττάρου, να σκοτώσει τα βακτηρίδια, να αυξήσει το κολλαγόνο και να δημιουργήσει ανάπλαση νέων κυττάρων . Εν τω μεταξύ, μπορεί να ανακτήσει τη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από την ακμή, να αποβάλει το καμένο δέρμα, να συμβάλει στη λεύκανση του δέρματος και το κάνει πιο νεανικό.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 1. Όλες οι δερματικές παθήσεις που προκαλούνται από τη φθορά και τη γήρανση του ηλιακού φωτός περιλαμβάνοντας κηλίδες του προσώπου, δερματικά σημεία, φακίδες, ηλιακές κηλίδες, χρωματισμό και ούτω καθεξής.
 2. Ακμή, σημάδια ακμής και θυλακίτιδα.
 3. Κόκκινες ραβδώσεις, ροδόχρωμη ακμή.
 4. Ρυτίδες, λεπτές γραμμές και χαλάρωση του δέρματος.
 5. Ο πόρος είναι ογκώδης, τραχύ δέρμα, γκρι χρώμα.
 6. Αναδόμηση του κατεστραμμένου δέρματος.
 7. Επισκευή των επακόλουθων φαινομένων από κάψιμο του δέρματος, φουσκάλες, χρώση που προκαλείται από τη θεραπεία υπερβολικά μεγάλων ή ακατάλληλων λειτουργιών.
 8. Ανάκτηση της νευροπάθειας του προσώπου
 9. Εξάλειψη της κόπωσης, ανακούφιση από το άγχος, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 1. Με 1820 LED υψηλής έντασης, η ένταση εξόδου είναι υψηλότερη.
 2. Σύμφωνα με την διαφορετική περιοχή θεραπείας, μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα για την κάλυψή της
 3. Έξι συνδυασμοί φωτός (κόκκινο, μπλε, κίτρινο, κόκκινο + μπλε, κόκκινο + κίτρινο, κόκκινο + υπέρυθρο). Μπορεί να πραγματοποιήσει διαφορετικά αποτελέσματα θεραπείας, που χρησιμοποιούνται ευρέως σε διαφορετικές θεραπείες.
 4. Η πηγή φωτός από ειδικό σύνδεσμο μπορεί να σταθεροποιηθεί και να επιτύχει τη λειτουργία της ηλεκτρικής σύνδεσης, είναι πιο βολικό και γρήγορο να αλλάξει.
 5. Άνετος και ελεύθερος σχεδιασμός ώστε φωτεινή πηγή ενέργειας (LED) να μπορεί να παραμείνει σε οποιαδήποτε γωνία θέσης για καλύτερη προσέγγιση της περιοχής θεραπείας.
 6. 8 “περιστρεφόμενη οθόνη αφής, με πολύ απλό χειρισμό.
 7. Μπορεί να αποθηκεύσει 5 διαφορετικούς τύπους θεραπείας.
 8. Ανάλογα με την ανάγκη της εκάστοτε θεραπείας υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσετε την ένταση της φωτεινής πηγής (LED).
 9. Αυτόματη προστασία κλειδιού και κωδικού πρόσβασης, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κακή χρήση.
 10. Μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς παρενέργειες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΦΩΣ

Κόκκινο (633nm±10nm) : Το κόκκινο φως απορροφάται πλήρως από τα κύτταρα των ινών για την αύξηση της κυτταρικής ανάπτυξης, τη βελτίωση της κυτταρικής βιωσιμότητας, τη μείωση του μεγέθους των πόρων, την τόνωση των κυττάρων για την παραγωγή κολλαγόνου, την πάχυνση και την αναδιάρθρωση της δομής του δέρματος, την ομαλή αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Μπλε (417nm±10nm): Το μπλε φως χρησιμοποιείται για την απορρόφηση του φωτός από την πορφυρίνη στον μεταβολίτη του προπιονικού βακτηρίου στην ακμή. Μετά την διέγερση της πορφυρίνης, παράγονται πολλά απλά ενεργά οξυένια, σχηματίζοντας ένα υψηλό περιβάλλον οξείδωσης για να σκοτώσουν τα βακτήρια και να αφαιρέσουν την ακμή.

Κίτρινο (590nm±10nm): Το κίτρινο φως χρησιμοποιείται για την απορρόφηση του φωτός από τα  αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χωρίς τη χρήση θερμικής δράσης, ρυθμίζει την κυτταρική δραστηριότητα και βελτιώνει αποτελεσματικά τα δερματικά προβλήματα, αυξάνει την φυσική αναγέννηση του κολλαγόνου και διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών και ελαστίνης. Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες του δέρματος.

Υπέρυθρες  (850nm±10nm): Αντιφλεγμονώδη, μείωση του πόνου, προαγωγή επούλωσης πληγών, μετεγχειρητική επισκευή του δέρματος.

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter