Cleaning Air T6

Οι μονάδες απολύμανσης περιβάλλοντος εφαρμόζονται ευρέως, για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης παθογόνων μέσω του αέρα. Αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα είδη διαφορετικών δωματίων. Παράγουν μια συνεχή δράση απολύμανσης και μειώνουν σημαντικά τη διασπορά και την κατανομή τυχόν παθογόνων. Νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγείας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα απολύμανσης εδώ και χρόνια.

Περαιτέρω εφαρμογές αυτών των μονάδων εκτός του ιατρικού τομέα αναπτύσσονται γρήγορα, και η μονάδα μας μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα περιβάλλοντα που συχνάζουμε, όπου εργαζόμαστε, ξεκουράζουμε και παίζουμε.

To Cleaning Air T6 είναι ένας καθολικός καθαριστής αέρα UVGI (υπεριώδης μικροβιοκτόνος ακτινοβολία) για τη μείωση του ιικού και βακτηριακού φορτίου εντός των περιβαλλόντων στα οποία βρίσκεται. Οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρισμού συχνά δεν επαρκούν για την εξασφάλιση υψηλών επιπέδων υγιεινής, που επιτυγχάνονται μόνο με τη χρήση της πιο έντονης τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων, ένα από τα πιο αποτελεσματικά είναι το UVC. Στον καθαρισμό αέρα T6 το UVC εκτελεί μια σταθερή μικροβιοκτόνο δράση, εξαλείφοντας το μικροβιακό φορτίο στον αέρα και μειώνοντας συνεχώς το βακτηριακό φορτίο στο περιβάλλον.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Cleaning Air T6 είναι η δυνατότητα επεξεργασίας του αέρα στο περιβάλλον, 24 ώρες την ημέρα, χωρίς κίνδυνο και αντενδείξεις για τα άτομα που είναι παρόντα.

Η απρόσκοπτη απολυμαντική δράση της μονάδας, εγγυάται τον συνεχή έλεγχο του βακτηριακού φορτίου του δωματίου και διατηρεί την ποιότητα του αέρα υψηλή, με πολύ χαμηλό και σταθερό επίπεδο μικροβίων που υπάρχουν στο περιβάλλον. Αντιθέτως, μια έντονη αλλά ασυνεχής απολύμανση με άλλα συστήματα (για παράδειγμα χημικά προϊόντα) καθορίζει ένα κυμαινόμενο επίπεδο μικροβίων που υπάρχουν στο περιβάλλον.

Το Cleaning Air T6 έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει απολύμανση με απλό, άμεσο και ασφαλή τρόπο, χωρίς ανάπτυξη θερμότητας, χωρίς χρήση υγρών και χημικών και χωρίς αντενδείξεις. Ο αέρας που υπάρχει στο περιβάλλον που απορροφάται από τον καθαρισμό αέρα T6 από έναν αθόρυβο ανεμιστήρα διοχετεύεται στον μικροβιοκτόνο θάλαμο του καθαριστή απενεργοποιώντας έτσι τα μικρόβια και τυχόν χημικούς ρύπους. Εκτός από τους 6 λαμπτήρες UVC, το Cleaning Air T6 περιέχει επίσης ένα καινοτόμο φίλτρο HEPA (High-Efficiency Particulate Air) που συλλαμβάνει το 99,97% των σωματιδίων με διάμετρο 0,3 μικρά ή μεγαλύτερη, φιλτράροντας έτσι και τα αλλεργιογόνα.

6 x 25 Watt UVC lamp, Ultraviolet energy 70 µW / cm2 at 1 m / Lamp.
Διαδοχικό κύκλωμα αέρα σε έναν μικροβιοκτόνο θάλαμο (ακτινοβόληση στα 253,7 nm).
Μικροβιοκτόνος εσωτερικός θάλαμος σε ανακλαστικές επιφάνειες με μικροβιοκτόνο ενίσχυση.
Φίλτρο HEPA για την εξάλειψη ρύπων, ανόργανων και αλλεργιογόνων.
Τροφοδοσία με ειδικό ηλεκτρονικό έρμα για λαμπτήρες UVC.
Συνέχεια επεξεργασίας 24/24 ώρες – Υψηλή ισχύ UVC.

Cleaning Air T6 αντιμετωπίζει 150 m3/h

 

Από τη στιγμή που η μονάδα αρχίζει να απολυμαίνει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία ενός πλήρους δωματίου εξαρτάται επίσης από το μέγεθος του περιβάλλοντος. Αέρας που ρέει (για παράδειγμα όταν οι άνθρωποι μετακινούνται μέσα ή έξω από το δωμάτιο) μια μεγαλύτερη μονάδα μπορεί να είναι διακριτική, σε αυτήν την περίπτωση συνιστάται η χρήση πολλαπλών μονάδων ή το Cleaning Air T12.

Μέγεθος δωματίου σε τετραγωνικά μέτρα Κυβικά μέτρα αέρα μέσα Χρόνος για απολύμανση του περιβάλλοντος
16 m² 43,5 m³ 18 λεπτά
20 m² 54 m³ 22 λεπτά
40 m² 108 m³ 43 λεπτά
60 m² 162 m³ 65 λεπτά
100 m² 270 m³ 108 λεπτά

CLEANING AIR T6

CLEANING AIR T6

 

Το Cleaning Air T6 είναι προγραμματιζόμενος, μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε βάθρο με τροχούς (προαιρετικά)

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λάμπες UVC 6 x 25 Watt

Διαδοχικό κύκλωμα αέρα σε έναν μικροβιοκτόνο θάλαμο

Μικροβιοκτόνος εσωτερικός θάλαμος με ανακλαστικές επιφάνειες

Εξωτερικό σώμα από βερνίκι και επικαλυμμένο με αλουμίνιο

Χρησιμοποιήστε την παρουσία ανθρώπων

Τρόπος συνεχούς λειτουργίας

Φίλτρο HEPA για την εξάλειψη ρύπων και ανόργανων

Τροφοδοσία με ηλεκτρονικό έρμα για λαμπτήρες UVC

Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -10 ° έως + 55 ° C

Διάρκεια ζωής των λαμπτήρων: 9000 ώρες

MADE IN ITALY

Ηλεκτρικά Χαρακτηριστικά

Τάση 230 V ~ ± 10%

Συχνότητα 50 Hz

Κατανάλωση ισχύος Max 250 Watt

Βάρος περίπου 20 κιλά (44 λίβρες)

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter