Το Cleaning AirT12   έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει και να εξαλείφει τους κινδύνους της αερογονικής μόλυνσης, δηλαδή εκείνων που σχετίζονται με ασθένειες που μεταδίδονται μέσω του αέρα.

Η χρήση περιβαλλοντικών αποστειρωτών βρίσκει μια ολοένα και πιο διαδεδομένη εφαρμογή για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης ιών από τον αέρα: αυτές οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα περιβάλλοντα, καθώς παράγουν μια αδιάλειπτη απολυμαντική δράση και αποτρέπουν τη διασπορά και τη διανομή τυχόν επικίνδυνων παθογόνων. Νοσοκομεία, ιατρικές και υγειονομικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα απολύμανσης εδώ και χρόνια και σήμερα απαιτούν όλο και περισσότερο να απολυμάνουν και να κάνουν πολύ πιο ασφαλή, όλα τα περιβάλλοντα που συχνάζουμε, στα οποία εργαζόμαστε και ζούμε.

To Cleaning Air T12 Είναι ένας καθολικός ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ καθαριστής αέρα UVGI (υπεριώδης μικροβιοκτόνος ακτινοβολία) για τη μείωση του ιικού και βακτηριακού φορτίου μέσα στα περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεται. Οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρισμού συχνά δεν επαρκούν για την εξασφάλιση υψηλών επιπέδων υγιεινής, που επιτυγχάνονται μόνο με τη χρήση της πιο έντονης τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων, ένα από τα πιο αποτελεσματικά είναι το UVC. Στον καθαρισμό αέρα T12 το UVC εκτελεί μια σταθερή μικροβιοκτόνο δράση, εξαλείφοντας το μικροβιακό φορτίο στον αέρα και μειώνοντας συνεχώς το βακτηριακό φορτίο στο περιβάλλον. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Cleaning Air T12 είναι η δυνατότητα επεξεργασίας του αέρα στο περιβάλλον, 24 ώρες την ημέρα, χωρίς κανένα κίνδυνο και καμία αντένδειξη για άτομα μέσα. Η φορητότητά του το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους χρειάζονται απολύμανση μεγάλων δωματίων ή χώρων που δεν επισκέπτονται συνεχώς: δωμάτια ξενοδοχείου ή σπιτιού, αίθουσες γυμναστικής, κλινικές.

Η απρόσκοπτη απολυμαντική δράση της μονάδας, εγγυάται τον συνεχή έλεγχο του βακτηριακού φορτίου του δωματίου και διατηρεί τον αέρα πάντα υγιή. Αντιθέτως, μια έντονη αλλά ασυνεχής απολύμανση με άλλα συστήματα (για παράδειγμα χημικά προϊόντα) καθορίζει ένα κυμαινόμενο επίπεδο μικροβίων που υπάρχουν στο περιβάλλον.

Το Cleaning Air T12 έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει απολύμανση με απλό, άμεσο και ασφαλή τρόπο, χωρίς ανάπτυξη θερμότητας, χωρίς χρήση υγρών και χημικών και χωρίς αντενδείξεις. Ο αέρας που υπάρχει στο περιβάλλον που απορροφάται στον καθαρισμό αέρα T12 από έναν αθόρυβο ανεμιστήρα διοχετεύεται στον μικροβιοκτόνο θάλαμο του καθαριστή για να απολυμανθεί από μικρόβια και από τυχόν χημικούς ρύπους. Εκτός από τους 12 λαμπτήρες UVC, το Cleaning Air T12 περιέχει επίσης ένα καινοτόμο φίλτρο HEPA (High-Efficiency Particulate Air) που συλλαμβάνει το 99,97% των σωματιδίων με διάμετρο 0,3 microns, φιλτράροντας έτσι και τα αλλεργιογόνα.

 

12 x 25 Watt UVC lamp, Ultraviolet energy 70 µW / cm2 at 1 m / Lamp
Διαδοχικό κύκλωμα αέρα σε έναν μικροβιοκτόνο θάλαμο (ακτινοβόληση στα 253,7 nm).
Μικροβιοκτόνος εσωτερικός θάλαμος σε ανακλαστικές επιφάνειες με μικροβιοκτόνο ενίσχυση.
Φίλτρο HEPA για την εξάλειψη ρύπων, ανόργανων και αλλεργιογόνων.
Τροφοδοσία με ειδικό ηλεκτρονικό έρμα για λαμπτήρες UVC.
Συνέχεια επεξεργασίας 24/24 ώρες – Υψηλή ισχύ UVC.

Cleaning Air T12  καθαρίζει 300 m3 / h.

 

 

Από τη στιγμή που ενεργοποιείται η ταχύτητα για να απολυμάνετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, εξαρτάται επίσης από το μέγεθος. Η ροή του αέρα (για παράδειγμα όταν οι άνθρωποι μετακινούνται μέσα ή έξω από το δωμάτιο) επιμηκύνουν τους χρόνους απολύμανσης και προτείνουν τη χρήση πολλαπλών μονάδων.

Μέγεθος δωματίου σε τετραγωνικά μέτρα Κυβικά μέτρα αέρα μέσα Χρόνος για απολύμανση του περιβάλλοντος
20 m² 54 m³ 11 λεπτά
40 m² 108 m³ 22 λεπτά
60 m² 162 m³ 32 λεπτά
100 m² 270 m³ 54 λεπτά

Cleaning Air T12

Cleaning Air T12

Το Cleaning Air T12 είναι προγραμματιζόμενο, τοποθετημένο στο τρόλεϊ και μπορεί εύκολα να μετακινηθεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λαμπτήρες UVC 12 x 25 Watt

Διαδοχικό κύκλωμα αέρα σε έναν μικροβιοκτόνο θάλαμο

Μικροβιοκτόνος εσωτερικός θάλαμος σε ανακλαστικές επιφάνειες

Εξωτερικό σώμα από βερνίκι και επικαλυμμένο με αλουμίνιο

Χρησιμοποιήστε την παρουσία ανθρώπων

Τρόπος συνεχούς λειτουργίας

Φίλτρο HEPA για την εξάλειψη ρύπων και ανόργανων

Τροφοδοσία με ηλεκτρονικό έρμα για λαμπτήρες UVC

Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -10 ° έως + 55 ° C

Διάρκεια ζωής των λαμπτήρων: 9000 ώρες

MADE IN ITALY

Ηλεκτρικά Χαρακτηριστικά

Τάση 230 V ~ ± 10%

Συχνότητα 50 Hz

Κατανάλωση ισχύος Max 500 Watt

Βάρος περίπου 38 κιλά (84 λίβρες)

Εισάγετε όρους αναζήτησης και πατήστε Enter